4/9/11

απλη καθημερινοτητα

ΡΑΤΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ(8)

και μετα απο πολυημερες διακοπες καιρος ειναι να μπαινουμε παλι στο χειμωνιατικο μας προγραμα.
Στην παλια μας γαμηδενια καραμαλενια μαλαματενια σοκολατενια ΒΑΡΕΤΗ ρουτινα μας!
Αχαα. Ειναι ο καιρος που η μαμα φωναζει: -Ολια σηκωω.. -ναι τωρα! -Σηκωθηκες? -ναι ρε μαμα! (ενω ειμαι στο κρεβατι) μπαινει μεσα και αρχιζει τα γνωστα. γαμω το πρωινο ξυπνημα!
και δεν φτανει αυτο.. τρεχεις γιατι δεν προλαβαινεις την πρωτη ωρα! Φτανεις πας να μπεις και ΝΑΙΙΙΙΙΙ :δ τελικα δεν την προλαβες χωρις να φταις εσυ.. τρεχεις απεναντι στα *BUCKS, μας εχουν σωσει ευτυχως και χαλαρωνεις για να μπεις δρημιτερος την 2η ωρα:') αυτηηηη ειναι ζωη οχι μαλακιες! Εε μετα απο καμποσο καιρο ερχεται το κωλοχαρτο σπιτι οτι θα μεινεις απο απουσιες, σου την λενε, καθεσαι σαν μονγκολι τρως την κατσαδα, σοβαρεβεσε για αυτη την ημερα (ξερετε μαζεμα τραπεζιου, το δωματιο στην εντελεια, δεν αντιμιλας και ο γιατρος εχει πει για τους ψυχοπαθεις γονεις σε ολα ΝΑΙ) και την επομενη χωρις απουσιες *τωρα αν σε πεταξει εξω καθηγητης δεν φταις εσυ, απλα αυτος που ενοχλειται με το παραμικρο-.-* και στην καλυτερη ωριαια-.-''.
Εεε μετα απο 2 μερες ξεκινας τα ιδια ^^ παρολα αυτα ολα τα παιδια αγαπαμε το σχολειο, θελουμε να μορφωθουμε οχι τιποτα αλλο απλα γουσταρουμε φοιτιτικη ζωη (Η) και ολοι πρεπει να ειμαστε τα καμαρια του μπαμπα και της μαμας.. αλλα... κατσε φιλη δεν ειναι ετσι, οι περισσοτεροι δηλαδη! Τους γραφεις στα παπαπαπα ενω μενετε στο ιδιο σπιτι τους στελνεις χαιρετισματα απο το κινητο και στην καλυτερη: τις Κυριακες τρωμε ολοι μαζι το φανταστικο ψητο του μπαμπα *.*

*γουργουριζει η κοιλια μου:$



Σε 8 μερες αρχιζουν τα μεγαλα βασανα. ΛΥΚΕΙΟ(Α)
Θα βρεθω παλι με τα παλια μου και καλα φιλαρακια και θα 'μαστε καθε μερα μαζι.
Παλι η ιδια καζουρα, τα πειραγματα, οι τσακωμοι! Φετος θα εχουμε ευχαριστες αλλα και δυσαρεστες εκπληξεις -.- εσυ κοπελα μου εισαι για το διαααα..στημα:) ΕΞΩΓΗΙΝΗ ! απειλουμενο ειδος και κυκλοφορεις?! απαπαπαπαπαπ;ο δεν κανει!! αχα και ολοι ξερουμε απο τι ειναι τα καβλοσπυρα δεν θελει αναλυση:)!  Δεν γαμιεσαι ομως ετσι? ΟΤΙ ΚΡΑΖΕΙΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΦΤΑΣΕΙΣ ! Και τοτε βρωμα αν μας κραζεις? απλα μας ανεβαζεις (Η)

2 σχόλια: