5/9/11

Domino

Οι ανθρωποι ειναι σαν κομματια ντομινο.
Καθε ενα απο αυτους ειναι μοναδικο και  συνδιαζονται με τον ενα ή με τον αλλο τροπο.
Καθε συνδιασμος βγαζει διαφορετικα αποτελεσματα αλλοτε ευχαριστα  αλλοτε δυσσαριστα!
χμ και αυτο καλα αν παιζουμε με παιχνιδια αν ομως παιζουμε με ανθρωπους?! τοτε τι γινεται?
μπορουμε να κανουμε ολους αυτους τους ιδιους συνδιασμους που κανουμε με το ντομινο ή υπαρχουν και συνδιασμοι που με κανενα τροπο δεν πρεπει να βρεθουν μαζι?

Κανεις πολλους λαθους συνδιασμους, δενεσαι με αυτους και μενεις στον ασσο. Ερχεται το ερωτημα απο τον ιδιο σου τον εαυτο "πως μπορεις να κανεις τετοια πραγματα, πραγματα που σε πληγωνουν?"  τοτε εχεις απαντησει ηδη στην ερωτηση σου. Τα κανεις γιατι μπορεις ή γιατι καποιος σου εδωσε την ευκαιρια να μπορεις να <<παιξεις μαζι του>> σαν να ηταν ενα απλο παιχνιδι, ντομινο!  Αν μπορουσαν ολοι θα εκανα ολοι τα ιδια.. αλλα ελα μου ντε που δεν μπορουν ολοι. Δεν ειμαστε ολοι ισα και ομοια σε αυτον τον κοσμο!!  Καποιοι νομιζουν οτι εισαι κακος αλλα κανεις δεν μπορει να ξερει ποσο κακος μπορει να γινει ο αλλος αν δεν του δωθει η ευκαιρια.. Οταν εισαι καλος και σε εκμεταλευονται στην πραγματικοτητα δεν εισαι καλος εισαι ανυμπορος να αντιδρασεις και ακομα χειροτερα ανικανος! Στις μερες μας μετραει η εξουσια. Αυτο ειναι ολο το παιχνιδι. Ακομα και σε παρεες ο πιο δημοφιλης εχει την εξουσια της παρεας. Καποια στιγμη,στη ζωη θα ερθει η στιγμη που θα μπορεις να κανεις μεγαλο κακο με προσωπικο σου κερδος και οχι απαραιτητα χρηματα, τοτε μονο θα ξερεις ποιος πραγματικα εισαι και ποση κακια κρυβεις μεσα σου. Αλλα μην φοβασαι αν εισαι ο κακος οπως λεει και μια λαικη παροιμια το κακο σκυλι ψοφο δεν εχει!

Οι ανθρωποι εχουν πολλους τροπους να συνδεονται.
Καποιοι ταιριαζουν απ την πρωτη στιγμη, με το πρωτο κοιταγμα.
Καποιοι φαινονται αταιριαστοι...
και αλλοι πρεπει να αποφευγονται οσο δυνατο γινεται περισσοτερο.
Ειναι καποιοι αλλοι συνδιασμοι, οι πετυχημενοι που μπορουν να κερδισουν οποιοδηποτε παιχνιδι!
Αν βαλεις δυο οποιοδηποτε ανθρωπους μαζι οσο διαφορετικοι και να ειναι παντα κατι κερδιζει ο ενας απ τον αλλο.

Συγκεντρωσου και περιμενε τον τυφωνα που ερχεται. Το φτερουγισμα μιας πεταλουδας στην Ιαπωνια μπορει να προκαλεσει ενα τυφωνα δισεκατομμυρια μιλια μακρια, αν το σκεφτεις αυτο θα καταλαβεις οτι δεν ειμαστε τοσο ασημαντοι. Η ζωη μας ειναι ενα τρενο που περναει πανω απο στρωμενες γραμμες ονοματη ραγες και προοριζεται να περασει απ σταθμους πολυ συγκεκριμενους αλλα ερχεται και η φαση που καταλαβαινεις οτι δεν ηταν στασεις ουτε για κατουρημα. Πολλες φορες χανουμε το τρενο και αλλες παλι το οδηγουμε εμεις, σε μια δικια μας νοητη πορεια. Θα συναντησεις τις γραμμες σε πολλα σημεια αλλα εισαι εσυ και μονο υπευθυνος στο αν θα τις ακολουθησεις και χρειαζεσαι μεγαλη θεληση για την αποφαση να παραμεινεις στην διαδρομη. Το να πηγαινεις κοντρα στη πεπρωμενη διαδρομη σου ειναι σαν να εισαι ενα κομματι μεταλου και να τρεχεις αντιθετα μπροστα απο ενα τεραστιο μαγνητη. Αν εχεις πραγματικη θεληση θα τα καταφερεις. Δεν σε νοιαζει ποιος κανει την κακη πραξη αλλα ποιος ειναι υπευθυνος για αυτην, αυτο πρεπει να κυνηγησεις. Οταν καποιος σε χαστουκιζει και πληγωθεις δεν πυροβολεις το χερι του κοιτας να πυροβολησεις το μυαλο που ειναι υπευθυνο για το χαστουκι που εφαγες.

2 σχόλια: