19/8/11

μονη μου.


Δεν ειμαι παντα δυνατη.
Νιωθω μονη ξανα.
Εχω χασει τον ελεγχο.


Πολλοι πιστευουν οτι αυτος που νιωθει μοναξια ειναι και στην πραγματικοτητα μονος του. Αυτο βεβαια δεν ειναι αληθεια. Βρισκομαι με αλλα ατομα, φιλους, κολλητους σε ενα μερος εντονης διασκεδασης αλλα νιωθω απελπιστικα μονη. Εχω απειρους κοντα μου που με αγαπουν και με στηριζουν αλλα το συναισθημα ειναι συναισθημα και δεν αλλαζει. Οτι κανεις δεν σε καταλαβαινει. Νιωθεις μοναξια γιατι νιωθεις μονος και δεν εχεις αλλη επιλογη. Μου λειπουν οι δεσμοι του παρελθοντος. Νιωθεις οτι δεν υπαρχει κανεις στον κοσμο για να μοιραστεις συναισθηματα και εμπειριες. Θελεις να κατσεις κατω απ' το ντουζ και να αρχισεις να κλαις και αυτο γιατι εκει κανεις δεν σ'ακουει. Ποιος νοιαζεται? ΚΑΝΕΙΣ!. Πιστευεις οτι δεν εισαι αποδεκτη, αγαπητη, αξια αν και οι αλλοι προσπαθουν να σου αλλαξουν γνωμη και... σιγα σιγα αυτο γινεται χειροτερο οταν βγαινουν στην επιφανεια καποια ερωτηματα:/ << η μοναξια αποτελει σημαδι ανωριμοτητας ή αδυναμιας; για να νιωθω μοναξια κατι δεν παει καλα με 'μενα; δεν ειμαι ο μοναδικος ανθρωπος που νιωθω ετσι; >> Οι ανθρωποι με χαρακτηρα και κουραγιο φαινονται απαισιοι στους υπολοιπους. Και σε μενα οταν ειμαι ετσι. Ειναι πολλα που κρυβω στον πατο της καρδιας μου. Ολοι εχουμε ιστοριες που δεν εχουμε πει ποτε και δεν προκειται να της πουμε. Ισως και να θελω να ειμαι μονη μου.
Με εχετε κανει να νιωθω ετσι. Ποιος ξερει?! Η ψευτια και η μαλακια των ανθρωπων με εχουν γεμισει αηδια. Δεν μισω τους ανθρωπους που το κανουν αυτο απλα νιωθω πολυ καλυτερα οταν δεν ειναι γυρω μου. Φτανει η στιγμη που νιωθεις οτι κρεμεσαι σε ενα σκηνι, μμμ μαλλον καλυτερα κλοστη.
Ειναι ετοιμη να σπασει. Λες ή τωρα ή ποτε. Και τελικα καταληγεις στο ποτε. 



'Δεν μπορω να παρω τις ελπιδες μου στα χερια μου γιατι καθε "γεια" τελειωνει με ενα "αντιο".
'Δεν ξερω που παω και αν ακολουθω τη σωστη διαδρομη αλλα ελπιζω στο τελος της διαδρομης να υπαρχει αυτο ο οποιος θα με κανει να μην νιωθω πια μονη.
'Πολλες φορες τα ατομα που κανουν τους αλλους να ειναι χαρουμενοι ειναι παντα οι ανθρωποι  που νιωθουν μονοι  οποτε  ΠΟΤΕ* μην αφησεις εναν τετοιο ανθρωπο μονο του γιατι δεν θα σου πει ποτε οτι σε χρειαζεται.
'Το νοημα εχει πιαστει. Πρεπει να σε αφησω μονο σου?! αλλα δεν ειμαι αρκετα δυνατη για να το κανω.
'Πιστευεις οτι μπορεις να προχωρησεις και μετα απ' 3 βδομαδες σχεσης καταλαβαινεις οτι δεν μπορεις και ξαναγυριζεις στα παλια καλα λημερια σου.

και για να κλεισω..
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ

2 σχόλια:

  1. Η μοναξιά είναι απαραίτητη,ειδικά όταν συνοδεύεται από σιωπή ή μουσική , σκέφτεσαι , κατασταλάζεις σε κάποιες απόψεις βρίσκεις τον εαυτό σου. Όλοι μας κάποτε χρειαζόμαστε να είμαστε μόνοι, και κάποιες στιγμές όσο κόσμο και να έχουμε γύρω μας -τότε ακόμα πιο έντονα- νιώθουμε απίστευτα μόνοι εξαιτίας των συναισθημάτων μας. Είναι μία απαραίτητη φάση της ζωής.=|
    Δυστυχώς ή ευτυχώς δηλαδή...
    Ωραίο άρθρο:)
    Kαλησπέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μμ καλα τα λες αλλα καλυτερα να μην υπηρχαν αυτες οι στιγμες.πολλες φορες δεν θα θελα να χω ουτε συναισθηματα!
    ευχαριστω<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή