12/8/11

Ομορφο συναισθημα.

Υπαρχουν 4 φασεις στον ερωτα οι οποιες με τον ενα ή με τον αλλο λογο συνδεονται μεταξυ τους.


Φαση πρωτη ειναι η προσπαθεια να αποκτησει το ατομο Ρομαντισμο*(10-13 ετων) Γνωρισμα με το αντιθετο φιλο. Τα αγορια ξεκινανε το ξενοκοιταγμα αλλα στις περισσοτερες περιπτωσεις το πιο δυσκολο για αυτους ειναι ανοιξουν μια συζητηση με το αγορι/κοπελα που τους ενδιαφερει και ετσι για πρωτη φορα αρκουνται στο κοιταγμα ^^. Γι' αυτο το λογο πολλες φορες χρησιμοποιουν την φαντασια τους. Βλεπουν τον εαυτο τους σε καταστασεις που μπορει να ακολουθησουν στο μελλον. Μεσα σε αυτη νιωθουν ασφαλης και προστατευμενοι απο τον φοβο που νιωθει ο μικρος γοης/μικρη γοησα ή την απορρυψη που εχει πιστεψει οτι καταφθανει;). Ολοι εχουμε φαει χιλοπιτες, απο αλλες μαθαμε απο αλλες πονεσαμε και απο αλλες χεστικαμε, τις ξεπερασαμε και δεν τρεχει καστανο (Α). Τα αγορια ειναι μπιτη ανωμαλιαρικα απο μικρα-.- φαντασιωνονται φαντασιωσεις με μεγαλυτερα ατομα π.χ με την δασκαλα τους, την νταντα τους, την καθαριστρια (oππ:δ εδω κολλαει και το τραγουδι των Ημισκουμπρια 8D ) και δεν φτανει αυτο δεν ντρεπονται να τα συζητουν με τους φιλους τους και τοτε γινεται ενα παρτυυυ ανωμαλιας και "ανηθικων" σκεψεων :3 δεν θελετε να το ζησετε χδ!
Φαση δευτερη ειναι οι δεσμοι της βδομαδας*. (14-15 ετων) Ξερετε αυτοι κρατανε και λιγοτερο. Το πολυ ειναι μια βδομαδα! Εδω ειναι η φαση που μαθαινουμε να φλερταρουμε κοινως να γκομενιζουμε:3 και μετα ποιος μας πιανει?! καθε βδομαδα καινουριος γκομενος/γκομενα! Βγαινεις το πρωτο ραντεβου και πρεπει με καθε τροπο να εντυπωσιασεις, ετσι για να δειξεις οτι μετρας ρε φιλε. Στη συνεχεια τα φτιαχνεις με καποιον/καποια καθως επαιξες φαση με εναν αλλο/αλλη, καθως σ'αρεσει αλλος/αλλη, καθως μιλας με αλλους/αλλες 5 και καθως τον κερατωσες με τον/την πρωην σου;). Πιστευω οτι ειναι η καλυτερη φαση της ηλικιας μας! Απλα περναμε καλα, δεν ηρθε ακομα ο καιρος για ερωτες φιλοι μουυ;) Σε αυτη τη φαση αρκουνται στα φιλια, στα χαδια και στις αγκαλιες. Καλα νταξ υπαρχουν και αλλοι πουυυ ... δεν χρειαζεται να το αναλυσω τωρα χδ (Η)
Φαση τριτη ειναι ο πρωτος ερωτας*. (15-18 ετων) Εδω ειμαστε φιλαρακο;). Εδω αρχιζουν τα καλααα :δ.
Η πιο δυσκολη φαση μας :/. Περναμε απο χαρες, φουρτουνες, κλαματα, νευρα, ευχαριστησεις αλλα οτι και να παθεις ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙΣ*. Οταν βρεθεις σε αυτη την κατασταση συνηθως βριζεις τον εαυτο σου γιατι εμπλεξες ετσι, γιατι σε σενα και μπλα μπλα μπλα αλλα για σκεψου ποσο γλυκο συναισθημα ειναι αυτο που περνας?! :$ ποσο γλυκια ειναι ολη η κατασταση γυρω σου?! :') οταν ερθει απλα μαγευεσε απο τον ερωτα και δεν βλεπεις γυρω σου Χ) Αυτοι που δυσκολευονται να ερωτευτουν ειναι αυτοι που δεν βρισκουν καποιον ομοιο τους να μοιραστουν τις ιδεες τους και τα ερεθισματα τους παρτε ζωντανο παραδειγμα εμενα πως ημουν πριν τον γνωρισω χδ. Αλλοι ειναι υπερβολικα ντροπαλοι. Τοτε, αρχιζουν οι αλλαγες: κοιμασαι πολυ ή πολυ λιγο, τρως ελαχιστα ή μεγαλες ποσοτητες και ιδιαιτερα γλυκων ^^, κοκκινιζουν τα μαγουλα, εντονη ταχυπαλμια, αγχος και σπυρακια παντου -.-'. Αυτη ειναι η ηλικια που αναπτυσονται τα πρωτα σεξουαλικα ερεθισματα αν και στους πιο πολλους/πολλες εχουν κατσει πρωτο τραπεζι πιστα, προκαταρκτικα do you know :3. Πολλες φορες  υποσχονται και πολλα παραπανω αν δεν εχουν πραγματοποιηθει ηδη;). Που ολες οπως μεγαλωνουμε δεν συνεχιζουμε να ειμαστε οσιες παρθενες, ολο και κανενα μικροτερο δεντρο θα 'χουμε κουνισει μεχρι να 'ρθει η αχλαδια ;) αν με πιανετε τωρα που το παιζω εμπειρη χδ !

Τεταρτη φαση και τελευταια ο μονιμος δεσμος*. (μετα τα 18) Περναμε σε μια μονημη και ησυχη πολλες φορες κατασταση. Εχουμε παρει εμπειριες απο τις προηγουμενες φασεις και εχει αναπτυχει, λεμε τωρα το νιονιο μας. Εδω ολοι οι εφηβοι θελουν τον πραγματικο ερωτα με την ευρυτερη σημασια της λεξης !! Κατανοηση, συντροφικοτητα και σεξουαλικη ικανοποιηση ειναι λιγα απ' αυτα που ζητανε σε αυτη την ηλικια. Ακομα πιο σημαντικα σε αυτη του ειδους σχεση ειναι η εμπιστοσυνη και η πιστη στο γκομενινι, αν δεν υπαρχουν αυτα τσορρυ φιλεναδα αλλα δεν παμε πουθενα;)

4 σχόλια: